Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1863g1419kcal35g288.8g3.7g18.6g
Sipuli (kuorittu)475g128kcal6.2g22.8g1g8.1g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,51448g1819kcal304.1g0g65.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 335g758kcal53.6g1.7g60.3g0g
Kasvisliemikuutio 38g114kcal3.6g5.1g8.8g0.6g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)1001g850kcal35g60g50g0g
Sinappi 100g132kcal4.4g14.1g6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10520g10440kcal883.8g785g390g58g
Valittu annoskoko5260g5220kcal441.9g392.5g195g29g
Annoskoko puolitettuna2630g2610kcal221g196.3g97.5g14.5g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882