Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus501g150kcal10g25g1.5g15g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)501g556kcal115.2g0g10g0g
Juusto, Valio arkijuusto100g331kcal27g0g24g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g2649kcal308.2g56.8g131.2g30g
Valittu annoskoko1168g1324kcal154.1g28.4g65.6g15g
Annoskoko puolitettuna584g662kcal77.1g14.2g32.8g7.5g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890