Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus626g188kcal12.5g31.3g1.9g18.8g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)626g695kcal144g0g12.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto125g413kcal33.8g0g30.1g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.6g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g3311kcal385.2g71.2g164.2g37.6g
Valittu annoskoko1460g1655kcal192.6g35.6g82.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna730g828kcal96.3g17.8g41.1g9.4g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890