Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus751g225kcal15g37.6g2.3g22.5g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)751g834kcal172.8g0g15g0g
Juusto, Valio arkijuusto150g496kcal40.6g0g36.1g0g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g3973kcal462.4g85.4g197g45g
Valittu annoskoko1752g1986kcal231.2g42.7g98.5g22.5g
Annoskoko puolitettuna876g993kcal115.6g21.4g49.3g11.3g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890