Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus1002g301kcal20g50.1g3g30.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1002g1112kcal230.4g0g20g0g
Juusto, Valio arkijuusto200g661kcal54.1g0g48.1g0g
Oliiviöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Soijakastike 72g44kcal3.7g6.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g5297kcal616.4g114g262.6g60.2g
Valittu annoskoko2336g2649kcal308.2g57g131.3g30.1g
Annoskoko puolitettuna1168g1324kcal154.1g28.5g65.7g15.1g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890