Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus1127g338kcal22.5g56.3g3.4g33.8g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1127g1251kcal259.2g0g22.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto225g744kcal60.9g0g54.1g0g
Oliiviöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g5959kcal693.6g128g295.4g67.6g
Valittu annoskoko2628g2980kcal346.8g64g147.7g33.8g
Annoskoko puolitettuna1314g1490kcal173.4g32g73.9g16.9g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890