Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus1252g376kcal25g62.6g3.8g37.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1252g1390kcal288g0g25g0g
Juusto, Valio arkijuusto250g826kcal67.6g0g60.1g0g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g6621kcal770.6g142.4g328.2g75.2g
Valittu annoskoko2920g3311kcal385.3g71.2g164.1g37.6g
Annoskoko puolitettuna1460g1655kcal192.7g35.6g82.1g18.8g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890