Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus376g113kcal7.5g18.8g1.1g11.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)376g417kcal86.4g0g7.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto75g248kcal20.3g0g18g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g1986kcal231.2g42.8g98.2g22.6g
Valittu annoskoko876g993kcal115.6g21.4g49.1g11.3g
Annoskoko puolitettuna438g497kcal57.8g10.7g24.6g5.7g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890