Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty576g1669kcal126.6g259g9.2g0g
Oliiviöljy 51g448kcal0g0g50.7g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu31g25kcal0.6g5.6g0.3g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen313g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g10g35kcal0.2g8.9g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 75g149kcal1g1.4g15g3.3g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.5g6.6kcal0.1g2g0.1g1.4g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g4890kcal266.4g592g153.6g25.8g
Valittu annoskoko1170g2445kcal133.2g296g76.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna585g1223kcal66.6g148g38.4g6.5g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903