Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty691g2003kcal152g310.8g11.1g0g
Oliiviöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu38g30kcal0.7g6.7g0.3g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen375g75kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g12g42kcal0.2g10.7g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 90g179kcal1.2g1.6g18g4g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3g7.9kcal0.1g2.4g0.1g1.6g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g5868kcal319.6g710.2g184.2g31.2g
Valittu annoskoko1404g2934kcal159.8g355.1g92.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna702g1467kcal79.9g177.6g46.1g7.8g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903