Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty806g2337kcal177.3g362.6g12.9g0g
Oliiviöljy 71g627kcal0g0g71g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu44g35kcal0.8g7.8g0.4g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen438g88kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g14g49kcal0.2g12.5g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 105g208kcal1.5g1.9g21g4.6g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3.5g9kcal0.1g2.8g0.1g1.9g
Persilja 8.8g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g6846kcal372.8g828.4g215g36g
Valittu annoskoko1638g3423kcal186.4g414.2g107.5g18g
Annoskoko puolitettuna819g1712kcal93.2g207.1g53.8g9g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903