Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty921g2671kcal202.6g414.4g14.7g0g
Oliiviöljy 81g717kcal0g0g81.1g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu50g40kcal0.9g8.9g0.4g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen501g100kcal3g19g1.5g7g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g16g56kcal0.3g14.3g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 120g238kcal1.7g2.2g24g5.3g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4g11kcal0.1g3.2g0.1g2.2g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g7824kcal426g946.8g245.4g41.4g
Valittu annoskoko1872g3912kcal213g473.4g122.7g20.7g
Annoskoko puolitettuna936g1956kcal106.5g236.7g61.4g10.4g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903