Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty1036g3005kcal227.9g466.2g16.6g0g
Oliiviöljy 91g807kcal0g0g91.2g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu56g45kcal1g10g0.5g1.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen563g113kcal3.4g21.4g1.7g7.9g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g18g63kcal0.3g16g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 135g268kcal1.9g2.4g27g5.9g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4.5g12kcal0.2g3.6g0.2g2.5g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g8803kcal479.4g1065g276.6g46.6g
Valittu annoskoko2106g4401kcal239.7g532.5g138.3g23.3g
Annoskoko puolitettuna1053g2201kcal119.9g266.3g69.2g11.7g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903