Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty115g334kcal25.3g51.8g1.8g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu6.3g5kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g2g7kcal0g1.8g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 15g30kcal0.2g0.3g3g0.7g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.5g1.3kcal0g0.4g0g0.3g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g978kcal53g118.4g30.6g5.4g
Valittu annoskoko234g489kcal26.5g59.2g15.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna117g245kcal13.3g29.6g7.7g1.4g
Arvot/100g100g209kcal11.3g25.3g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903