Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty1151g3339kcal253.3g518.1g18.4g0g
Oliiviöljy 101g896kcal0g0g101.4g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu63g50kcal1.1g11.1g0.5g1.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen626g125kcal3.8g23.8g1.9g8.8g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g20g70kcal0.3g17.8g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 150g298kcal2.1g2.7g30g6.6g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Kaneli, jauhettu, annos 2g5g13kcal0.2g4g0.2g2.7g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g9780kcal532.8g1183.6g307.4g51.8g
Valittu annoskoko2340g4890kcal266.4g591.8g153.7g25.9g
Annoskoko puolitettuna1170g2445kcal133.2g295.9g76.9g13g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903