Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty345g1002kcal76g155.4g5.5g0g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.3g0.2g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g6g21kcal0.1g5.3g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 45g89kcal0.6g0.8g9g2g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.5g3.9kcal0.1g1.2g0.1g0.8g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g2934kcal159.8g354.8g92.4g15.6g
Valittu annoskoko702g1467kcal79.9g177.4g46.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna351g734kcal40g88.7g23.1g3.9g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903