Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 267g607kcal50.7g0g45.4g0g
Tomaattimurska 534g157kcal3g28.3g1.1g10.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä167g68kcal2.3g13.5g0.5g5g
Keittojuurekset, apetit167g43kcal1.5g8g0.5g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g13g117kcal0g0g13.3g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g100g13kcal0.6g2.1g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2552g2067kcal119g108.4g124.6g38.4g
Valittu annoskoko1276g1033kcal59.5g54.2g62.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna638g517kcal29.8g27.1g31.2g9.6g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345