Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 334g759kcal63.4g0g56.7g0g
Tomaattimurska 667g196kcal3.7g35.4g1.3g12.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä208g86kcal2.9g16.9g0.6g6.3g
Keittojuurekset, apetit208g54kcal1.9g10g0.6g4.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g17g147kcal0g0g16.7g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g125g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3190g2583kcal148.8g135.4g155.4g48.6g
Valittu annoskoko1595g1292kcal74.4g67.7g77.7g24.3g
Annoskoko puolitettuna798g646kcal37.2g33.9g38.9g12.2g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345