Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 467g1062kcal88.7g0g79.4g0g
Tomaattimurska 934g275kcal5.2g49.5g1.9g17.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä292g120kcal4.1g23.6g0.9g8.8g
Keittojuurekset, apetit292g76kcal2.6g14g0.9g6.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g23g205kcal0g0g23.3g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g175g23kcal1.1g3.7g0.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g33g29kcal1g1.1g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4466g3616kcal208.2g189.6g218g67.6g
Valittu annoskoko2233g1808kcal104.1g94.8g109g33.8g
Annoskoko puolitettuna1117g904kcal52.1g47.4g54.5g16.9g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345