Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 534g1214kcal101.4g0g90.7g0g
Tomaattimurska 1067g314kcal6g56.6g2.1g20.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä334g137kcal4.7g27g1g10g
Keittojuurekset, apetit334g87kcal3g16g1g7.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g27g235kcal0g0g26.7g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g200g26kcal1.2g4.2g0.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g37g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5104g4133kcal238g216.8g248.8g77.4g
Valittu annoskoko2552g2067kcal119g108.4g124.4g38.7g
Annoskoko puolitettuna1276g1033kcal59.5g54.2g62.2g19.4g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345