Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 600g1366kcal114.1g0g102.1g0g
Tomaattimurska 1201g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä375g154kcal5.3g30.4g1.1g11.3g
Keittojuurekset, apetit375g98kcal3.4g18g1.1g8.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g30g264kcal0g0g30g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g225g29kcal1.4g4.7g0.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5742g4650kcal268g243.8g279.8g87g
Valittu annoskoko2871g2325kcal134g121.9g139.9g43.5g
Annoskoko puolitettuna1436g1163kcal67g61g70g21.8g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345