Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 67g152kcal12.7g0g11.3g0g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä42g17kcal0.6g3.4g0.1g1.3g
Keittojuurekset, apetit42g11kcal0.4g2g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g25g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g517kcal29.8g27.2g30.8g9.8g
Valittu annoskoko319g258kcal14.9g13.6g15.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna160g129kcal7.5g6.8g7.7g2.5g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.3g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345