Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 667g1518kcal126.7g0g113.4g0g
Tomaattimurska 1334g392kcal7.5g70.7g2.7g25.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä417g171kcal5.8g33.8g1.3g12.5g
Keittojuurekset, apetit417g108kcal3.8g20g1.3g9.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g33g294kcal0g0g33.4g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g250g33kcal1.5g5.3g0.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6380g5166kcal297.4g271g311.8g96.4g
Valittu annoskoko3190g2583kcal148.7g135.5g155.9g48.2g
Annoskoko puolitettuna1595g1292kcal74.4g67.8g78g24.1g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345