Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä500g205kcal7g40.5g1.5g15g
Keittojuurekset, apetit500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g40g352kcal0g0g40g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g300g39kcal1.8g6.3g0.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7652g6196kcal356.8g325g373.2g115.8g
Valittu annoskoko3826g3098kcal178.4g162.5g186.6g57.9g
Annoskoko puolitettuna1913g1549kcal89.2g81.3g93.3g29g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345