Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 133g304kcal25.3g0g22.7g0g
Tomaattimurska 267g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä83g34kcal1.2g6.8g0.3g2.5g
Keittojuurekset, apetit83g22kcal0.8g4g0.3g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g50g6.5kcal0.3g1.1g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1276g1033kcal59.6g54.2g62.6g19.4g
Valittu annoskoko638g517kcal29.8g27.1g31.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna319g258kcal14.9g13.6g15.7g4.9g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345