Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä125g51kcal1.8g10.1g0.4g3.8g
Keittojuurekset, apetit125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g75g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1913g1549kcal89.2g81.2g93.4g29.2g
Valittu annoskoko957g775kcal44.6g40.6g46.7g14.6g
Annoskoko puolitettuna478g387kcal22.3g20.3g23.4g7.3g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345