Kalaa rakuunakastikkeessa
Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.
Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.
Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.
Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.
Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.
Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.
Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.
Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa
Timonaattori