Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska850g646kcal147.1g0g5.9g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl100g720kcal0g0.2g80g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 150g103kcal0.5g0.9g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)200g160kcal2g9g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g3817kcal302.6g39.2g254.8g1g
Valittu annoskoko1477g1909kcal151.3g19.6g127.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna739g954kcal75.7g9.8g63.7g0.3g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888