Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 25g75kcal0g18.5g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g208g125kcal2.1g9.4g8.3g0g
Kasvisliemikuutio 18g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Parsa 833g129kcal10.7g10g1.7g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g771kcal29g80.8g28.6g25.6g
Valittu annoskoko1085g385kcal14.5g40.4g14.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna543g193kcal7.3g20.2g7.2g6.4g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894