Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g292g175kcal2.9g13.1g11.7g0g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Parsa 1167g181kcal14.9g14g2.3g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3038g1079kcal40.4g113g40g35.8g
Valittu annoskoko1519g539kcal20.2g56.5g20g17.9g
Annoskoko puolitettuna760g270kcal10.1g28.3g10g9g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894