Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 40g121kcal0g29.6g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g333g200kcal3.3g15g13.3g0g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Parsa 1333g207kcal17.1g16g2.7g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g1233kcal46.4g129.2g45.8g41g
Valittu annoskoko1736g617kcal23.2g64.6g22.9g20.5g
Annoskoko puolitettuna868g308kcal11.6g32.3g11.5g10.3g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894