Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 45g136kcal0g33.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g375g225kcal3.8g16.9g15g0g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Parsa 1500g232kcal19.2g18g3g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g1387kcal52.2g145.4g51.6g46g
Valittu annoskoko1953g694kcal26.1g72.7g25.8g23g
Annoskoko puolitettuna977g347kcal13.1g36.4g12.9g11.5g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894