Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g42g25kcal0.4g1.9g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Parsa 167g26kcal2.1g2g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g154kcal5.6g16.2g5.8g5.2g
Valittu annoskoko217g77kcal2.8g8.1g2.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna109g39kcal1.4g4.1g1.5g1.3g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894