Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 50g151kcal0.1g37.1g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g417g250kcal4.2g18.8g16.7g0g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g5g8.6g0.6g
Parsa 1667g258kcal21.3g20g3.3g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g1541kcal58.2g161.8g57.2g51.2g
Valittu annoskoko2170g771kcal29.1g80.9g28.6g25.6g
Annoskoko puolitettuna1085g385kcal14.6g40.5g14.3g12.8g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894