Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g500g300kcal5g22.5g20g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Parsa 2000g310kcal25.6g24g4g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g1849kcal69.8g193.8g68.6g61.4g
Valittu annoskoko2604g925kcal34.9g96.9g34.3g30.7g
Annoskoko puolitettuna1302g462kcal17.5g48.5g17.2g15.4g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894