Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g83g50kcal0.8g3.8g3.3g0g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Parsa 333g52kcal4.3g4g0.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g308kcal11.6g32.4g11.4g10.2g
Valittu annoskoko434g154kcal5.8g16.2g5.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna217g77kcal2.9g8.1g2.9g2.6g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894