Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g125g75kcal1.3g5.6g5g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Parsa 500g78kcal6.4g6g1g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g462kcal17.4g48.4g17.2g15.4g
Valittu annoskoko651g231kcal8.7g24.2g8.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna326g116kcal4.4g12.1g4.3g3.9g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894