Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g167g100kcal1.7g7.5g6.7g0g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Parsa 667g103kcal8.5g8g1.3g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g617kcal23.2g64.6g22.8g20.4g
Valittu annoskoko868g308kcal11.6g32.3g11.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna434g154kcal5.8g16.2g5.7g5.1g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894