Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)939g432kcal30g45.1g14.1g0g
Ohrasuurimo 160g514kcal13.2g100.8g3.2g12.1g
Kauralese 19g68kcal3.4g8.6g1.4g3.3g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2027kcal93.2g309g37.4g30.8g
Valittu annoskoko1120g1014kcal46.6g154.5g18.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna560g507kcal23.3g77.3g9.4g7.7g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993