Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)1126g518kcal36g54.1g16.9g0g
Ohrasuurimo 192g617kcal15.8g120.9g3.8g14.6g
Kauralese 23g81kcal4.1g10.3g1.7g3.9g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g2433kcal111.8g370.6g44.8g37g
Valittu annoskoko1344g1216kcal55.9g185.3g22.4g18.5g
Annoskoko puolitettuna672g608kcal28g92.7g11.2g9.3g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993