Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)1314g604kcal42g63.1g19.7g0g
Ohrasuurimo 223g720kcal18.4g141.1g4.5g17g
Kauralese 26g95kcal4.7g12g2g4.6g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g2838kcal130.2g432.4g52.4g43.2g
Valittu annoskoko1568g1419kcal65.1g216.2g26.2g21.6g
Annoskoko puolitettuna784g710kcal32.6g108.1g13.1g10.8g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993