Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)1502g691kcal48.1g72.1g22.5g0g
Ohrasuurimo 255g823kcal21.1g161.2g5.1g19.4g
Kauralese 30g108kcal5.4g13.7g2.3g5.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g3243kcal149.2g494g59.8g49.4g
Valittu annoskoko1792g1622kcal74.6g247g29.9g24.7g
Annoskoko puolitettuna896g811kcal37.3g123.5g15g12.4g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993