Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)1689g777kcal54.1g81.1g25.3g0g
Ohrasuurimo 287g926kcal23.7g181.4g5.7g21.8g
Kauralese 34g122kcal6.1g15.4g2.6g5.9g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3649kcal167.8g555.8g67.2g55.4g
Valittu annoskoko2016g1824kcal83.9g277.9g33.6g27.7g
Annoskoko puolitettuna1008g912kcal42g139g16.8g13.9g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993