Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)188g86kcal6g9g2.8g0g
Ohrasuurimo 32g103kcal2.6g20.2g0.6g2.4g
Kauralese 3.8g14kcal0.7g1.7g0.3g0.7g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g405kcal18.6g61.8g7.4g6.2g
Valittu annoskoko224g203kcal9.3g30.9g3.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna112g101kcal4.7g15.5g1.9g1.6g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993