Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)1877g864kcal60.1g90.1g28.2g0g
Ohrasuurimo 319g1029kcal26.3g201.5g6.4g24.3g
Kauralese 38g135kcal6.8g17.1g2.9g6.6g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g4054kcal186.4g617.4g75g61.8g
Valittu annoskoko2240g2027kcal93.2g308.7g37.5g30.9g
Annoskoko puolitettuna1120g1014kcal46.6g154.4g18.8g15.5g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993