Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)2253g1036kcal72.1g108.1g33.8g0g
Ohrasuurimo 383g1234kcal31.6g241.8g7.7g29.1g
Kauralese 45g162kcal8.1g20.5g3.5g7.9g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g4865kcal223.6g740.8g90g74g
Valittu annoskoko2688g2433kcal111.8g370.4g45g37g
Annoskoko puolitettuna1344g1216kcal55.9g185.2g22.5g18.5g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993