Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)2628g1209kcal84.1g126.1g39.4g0g
Ohrasuurimo 447g1440kcal36.9g282.1g8.9g34g
Kauralese 53g189kcal9.5g24g4g9.2g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g5676kcal261g864.4g104.6g86.4g
Valittu annoskoko3136g2838kcal130.5g432.2g52.3g43.2g
Annoskoko puolitettuna1568g1419kcal65.3g216.1g26.2g21.6g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993