Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)3000g1380kcal96g144g45g0g
Ohrasuurimo 510g1644kcal42.1g322.1g10.2g38.8g
Kauralese 60g216kcal10.8g27.4g4.6g10.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g6480kcal297.8g987g119.6g98.6g
Valittu annoskoko3580g3240kcal148.9g493.5g59.8g49.3g
Annoskoko puolitettuna1790g1620kcal74.5g246.8g29.9g24.7g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993