Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)3003g1382kcal96.1g144.2g45.1g0g
Ohrasuurimo 511g1646kcal42.1g322.4g10.2g38.8g
Kauralese 60g216kcal10.8g27.4g4.6g10.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g6487kcal298g988g119.8g98.6g
Valittu annoskoko3584g3243kcal149g494g59.9g49.3g
Annoskoko puolitettuna1792g1622kcal74.5g247g30g24.7g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993