Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)3379g1554kcal108.1g162.2g50.7g0g
Ohrasuurimo 574g1851kcal47.4g362.7g11.5g43.7g
Kauralese 68g243kcal12.2g30.8g5.2g11.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g7298kcal335.4g1111.4g134.8g111g
Valittu annoskoko4032g3649kcal167.7g555.7g67.4g55.5g
Annoskoko puolitettuna2016g1825kcal83.9g277.9g33.7g27.8g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993