Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)375g173kcal12g18g5.6g0g
Ohrasuurimo 64g206kcal5.3g40.3g1.3g4.9g
Kauralese 7.5g27kcal1.4g3.4g0.6g1.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g811kcal37.4g123.4g15g12.4g
Valittu annoskoko448g405kcal18.7g61.7g7.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna224g203kcal9.4g30.9g3.8g3.1g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993